Visit Bø Norsjø Kabelpark Norsjø Hotell

Piratbukta

“Plunder og muskedunder i Piratbukta” – stort familiepiratshow med Tor Erik Gunstrøm. Et fyrverkeri av en familieforestilling på Norsjø Ferieland i juli måned.

"I Piratbukta er det muskedunder og plunder. Piratene har rota bort piratloven, skuta Havets Skrekk har sunket og ingen er spesielt interessert i å være pirat lenger, bortsett fra prinsesse Anna Lovinda da. Hun har nemlig nesten glemt at hun en gang var prinsesse. "

 

Gå ikke glipp av sommerens hysterisk morsomme piratforestilling med Tor Erik Gunstrøm, som piratenes bestefar, som forøvrig er mer opptatt av om det finnes bestemødre blant publikum enn å redde piratens sjel og ære.

 

"Muskedunder og plunder i Piratbukta" har premiere fredag 30.06.17 på Norsjø Ferieland. I juli spilles det forestillinger hver mandag, onsdag og fredag t.o.m. 28.07. Dørene til Piratbukta åpner kl 20.30 og forestillingen starter kl 21.00. Den helaftens forestillingen har nytt manus av året og piratene lover mye moro for både store og små. Billetter kr 275,- (v) 220,- (barn u 15) selges via www.ticketmaster.no  eller ved inngang på Norsjø Ferieland.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.