Visit Bø Norsjø Kabelpark Norsjø Hotell

Gårdsbesøk

Finn ditt paradis blant duftende frukttrær i landets varmeste landskap. Her er det aller vakrest i mai med tusenvis av blomstrende frukttrær av eple, moreller, kirsebær og pære. Eller ta et avbrekk midt på sommeren og nyt ungfruktene. Om høsten kan du delta i selvplukk og handle i gårsbutikkene som bugner av frukt, honning, saft og bakverk.

Lerkekåsa vingård og galleri - med overnatting i romtønne eller en av gårdshusene, mulighet for servering og vinsmaking av egenprodusert vin med råvarer fra gården og skogene rundt. Eggsanking.

Evju Bygdetun - opplev å delta i gårdsarbeid slik de gjorde det for hundre år siden, nyt grønnsaker fra hagen, hils på folk og dyr og bli kjent med folkekulturen.

Lindheim Frukt - gå på selvplukk av kirsebær fra omtrent midten av august og ut måneden, besøk gårdsbutikken som bugner av forskjellig frukt fra gården eller puben på låven der de serverer øl fra eget bryggeri. Her kan du også bestille ølsmaking eller eplemostsmaking for grupper fra 20-40 personer hele året.

Galleri Nyhuus - gårdsbutikk med prisbelønt eplemost fra egne epler, egenprodusert frukt gjennom sesongen, eksklusive siruper, honninger, balsamicoeddik, pestoer med mer. Frukthage med 28 ulike eplesorter, noen svært sjeldne. Plommer, kirsebær og moreller. Galleriet har kunstutstillinger på nasjonalt nivå i låven på bestemte tider.

Nyhus årstidsopplevelser - selvplukk av bringebær, plommer og epler etter sesong. Skilt ved veien når sesongen er igang. Begrenset produksjon av eksklusiv fruktblomsthonning som selges i gårdsbutikken hos naboen, Galleri Nyhuus.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.