Visit Bø Norsjø Kabelpark Norsjø Hotell

Mysteriet i Piratbukta

Sommerteateret på Norsjø Ferieland går inn i sin 12. sesong.  Fra å være et enkelt vandreteater har Piratbukta årlig vokst og blitt en profesjonell produksjon. I år inviterer vi små og store til latter og mystikk, og med en bedre cast enn noensinne.

 

 Det skjer underlige ting i Piratbukta.

Ting forsvinner og flytter på seg.

Hvem er det som lusker og lurer?

Så dukker Dronningmamma opp ...

 

I år loves mysterier, magi og lureri, samt en god dose latter når piratene må løse et utall av problemer som kommer rekendes på ei fjøl. Og når man aldri blir enig, kan det da være like greit å dele bukta i to? Og hva skjer når de som egentlig ikke hører til, blir mer hjemmekjære enn de som bor der? Dessuten; hva er vitsen med å finne en etterlengtet skatt når kistelokket sitter bør fast?

 

Målgruppe: Anbefales for alle.

Varighet: 1 time og 40 min (inkl. pause)

Det spilles 12 forestillinger. Premiere mandag 2.juli.

Forestillinger kl 21.00 alle mandager, onsdager og fredager i perioden 2.juli til og med 27.juli.

Billettsalget starter 1. mai. Kjøp online billetter her eller resepsjonen på Norsjø Ferieland. Det var mange fulle hus i 2017, så pass på at du sikrer deg billetter til årets forestilling.

 

Elin Sogn er kjent for de fleste fra sin mangeårige rolle som Julie Anker i Hotel Cæsar. Elin er utdannet skuespiller fra London og arbeidet i flere år ved Den Nasjonale Scene i Bergen, før hun flyttet til Oslo. Etter en travel Hotel Cæsartid i hovedstaden ble mammarollen prioritert og Elin flyttet til Kongsberg. Hun har de siste årene medvirket i flere spel og forestillinger og i sommer spiller hun rollen som «Dronningmamma» i Piratbukta.

Sunniva DuMond Nordal er en av årets åtte avgangselever fra Statens Teaterhøyskole. Sunniva medvirket i Piratbukta i 2014. Hun har gått dramalinja på Romerike Folkehøyskole, samt Musikk og teaterhøyskolen. Hun ser frem til en sommer i rollen som «prinsesse Anna Lovinda» før hun går videre til fast jobb på Nationalteateret.

Håkon Steinsholt kommer rett fra mer enn 100 spilte forestillinger av musikalen Les Miserables på Folketeateret – og til Piratbukta, og rollen «Bortesnill». Håkon er hjemmehørende i Sandefjord, og har du ikke hørt om ham før, så har du kanskje sett ham, f.eks som baristaen i One Call- reklamene.

Aksel Adrian Langum Øien medvirker for tredje gang i Piratbukta som den puslete, men godhjerta «Sjukebill». Aksel er utdannet fra Musikk og teaterhøyskolen og har det siste året blant annet spilt utallige skoleforestillinger i Kulturell skolesekk  i Oslo.

Oliver Nordal Pettersen er Piratbuktas yngste med sine 14 år, men likevel med to sommere bak seg i Piratbukta. I år spiller han rollen «Gutt», lillebror og yngstemann i gjengen. Oliver er, til tross for sin unge alder, ingen smågutt i teatersammenheng. Han har spilt i produksjoner med Geir Kvarme, Fridtjov Såheim, Guri Schanke, Hilde Lyråd, Per Christian Ellefsen m. fl.

Christin Grilstad Prøis er selveste dama bak Piratbukta og i år har hun virkelig lagt seg i selen for å skape et nytt og spennende manus. Christin spiller rollen som «Rakel Orakel». Christin har jobbet med teater, musikk og tekst i mer enn 20 år. Hun turnerer landet rundt med barneteater, skriver bøker, teatermanus og musikk og leser inn lydbøker. Christin har vært med i flere TV-produksjoner: SOFA NRK, Endelig ferie TVNorge, Forbindelser TVNorge og Den Store Reisen NRK.

Pål Prøis er årets teknikker og produsent. Pål er en rutinert lydmann og teknikker med mer enn 20 år i bransjen. Når han ikke bedriver teknikk, er han skuespiller og altmuligmann. Han turnerer med teater året rundt og driver sitt eget lydstudio.

Erlend Rødal Vikhagen er årets regissør. Han er skuespillerutdannet fra Nord Universitetet og driver Framifrå teater, som produserer forestillinger. Blant annet står han bak fjorårets forestillinger i Sølvgruvene i Kongsberg.

Hilde og Helene Fjellberg, scenografi.

Harald Galåen, musikalsk arrangør.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.