Visit Bø Norsjø Kabelpark Norsjø Hotell

Campingplassen

Norsjø Ferieland er campingplassen hvor campingfolket møter båtfolket, lokalbefolkningen og et meget hyggelig miljø for de som elsker vannsport. Derfor er det som oftest et yrende liv på Ferieland og tusenvis av mennesker på toppdagene i fellesferien. Øynene dine har alltid noe å feste seg på hos oss. Vi har store områder for døgncamping med telt, vogn eller bobil. Er du glad i et høyt aktivitetsnivå på dagtid bør du ta en tur til oss.

Norsjø Ferieland

Et Ferieland som ligger i Telemark 2 timer sørvest for Oslo og 20 minutter fra Bø Sommarland. Vi har et stort utvalg av aktiviteter og opplevelser for store og små. Norges eneste vannskitrekk ute i vannet (550 meter). Marina med båt-, kano- og tråkkebåtutleie. Piratshow 3 dager i uka hele Juli. Egen rutebåt på Telemarkskanalen. Vi har restaurant både på Ferieland og på Norsjø Hotell som vi driver 1 km fra plassen.

Campingplassen har to sanitæranlegg og to tømmestasjoner for gråvann og campingtoalett. Vi har badestrand, stor lekeplass og minigolf.

I juli er det ingen reservasjon på forhånd. Bare kom så hjelper vi deg med plass. Campingplassen er åpen i perioden 1. Mai til 1. Oktober.

TILBUD 2019:

I hele sesongen med unntak av juli, spanderer vi hver 3. natt du camper hos oss. Camper du i 3 netter så betaler du kun for 2, camper du i 6 netter så betaler du kun for 4! Tilbudet forutsetter at oppholdet er sammenhengende.

Mer info

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.