Campingplassen

Norsjø Ferieland


Norsjø Ferieland er campingplassen i Telemark hvor campingfolket møter båtfolket, lokalbefolkningen og et meget hyggelig miljø for de som elsker vannsport. Derfor er det som oftest et yrende liv på Ferieland og tusenvis av mennesker på toppdagene i fellesferien. Øynene dine har alltid noe å feste seg på hos oss og magen kan fylles i Restaurant Svilla eller butikken. Vi har store områder for døgncamping med telt, vogn eller bobil. Er du glad i et høyt aktivitetsnivå på dagtid bør du ta en tur til oss. Fra Norsjø Ferieland er det kort vei til Bø Sommarland og cruise på Telemarkskanalen går rett fra brygga vår.

Campingplassen har to sanitæranlegg og to tømme stasjoner for gråvann og campingtoalett. Vi har badestrand, stor lekeplass og minigolf.

Campingplassen er åpen frem til 1. oktober (stenger sanitæranlegg fra 5. oktober så mulighet å campe uke 40) Vipps betaling ved ubetjent resepsjon.

DØGNPLASSER

Norsjø Ferieland tilbyr 200 døgnplasser for deg som ønsker å besøke oss med egen campingvogn, bobil eller telt

Les Mer

SESONGPLASS

Tekst til kortet her

Les Mer

MARINA

Tekst til kortet her

Les Mer

RESTAURANT SVILLA

Tekst til kortet her

Les Mer

KABELPARKEN

Les Mer

 

Flere turforslag i Midt Telemark

Ønsker du mer informasjon om turmulighetene og andre aktiviteter i Midt Telemark? På Visitbø sin side finner du flere turforslag, informasjon om overnatting og både sommer- og vinteraktiviteter i regionen

Gå til Visit Bø