Visit Bø Norsjø Kabelpark Norsjø Hotell

Bedrifter & Kick Off

Lei av tradisjonelle kurs og konferanse hoteller? Hvorfor ikke legge ditt bedriftsarrangement eller kick off til Norsjø Ferieland? Vi tilrettelegger for små og store bedrifter/ foreninger som søker noe nytt.

Våre teambuilding og kick-off aktiviteter spenner fra sjø- og utendørsopplevelser til kulturelle og kulinariske høydepunkter. Vi sørger for et plettfritt arrangement og en minneverdig dag for kunder eller ansatte. Med et rikt utvalg av spennende aktiviteter, restaurant og kurslokaler er det bare fantasien som setter grenser for hva vi kan få til....

De idylliske omgivelsene på Norsjø Ferieland er en perfekt ramme for relasjonsbygging. Norsjø Ferieland er det perfekte sted for små og store bedrifter som ønsker en event utenom det vanlige. Vi hjelper med å sette sammen et spennende arrangement, enten dere planlegger teambuilding, kick-off eller kundesamling.

Norsjø Ferieland driver også Norsjø Hotell og M/S Telemarken. Hotellet ligger 1 km fra Ferieland med sine 53 rom og båten er registrert for 140 pers. Til sammen kan vi huse omlag 200 personer på overnatting. Vi har flere møte/konferansesaler med kapasitet opptil 100 pers. 2 spisesteder.

Velkommen til vakre Akkerhaugen! Ring 35958430 eller e-post: post@norsjo-ferieland.no 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.