Marina

Velkommen til Norsjø Ferieland Marina og Gjestebrygge


Vi er et naturlig stopp for deg som har lyst til en båtferie opp langs Telemarkskanalen eller til Notodden. Norsjø er en stor innsjø som du kommer til via to sluseanlegg fra kysten og Skien. Norsjø Ferieland er et campingresort med butikk, restaurant, drivstoffanlegg, sanitæranlegg og masse aktiviteter. Så dette vil være et hyggelig stopp på ferden. Gjestebrygga er gratis på dagtid for dem som har lyst til å besøke stedet. Ved overnatting tar vi betalt. Se informasjon på brygga for gjeldende priser.

Priser for 2022: 

Kr 200,- for bryggeleie pr døgn inklusiv strøm

Det er muligheter for leie av båtplass hele sesongen. Våre to alternativer er enten båtbrygga med uteliggere hvor man får tildelt en fast plass  (forbeholdt sesongcampere) eller man kan kjøpe sesongkort. Sesongkortet gir deg rett til å ligge ved gjestebrygga vår hele sommeren (gir muligheter for større båter).

Ta kontakt med Marita om dette er interssant: post@norsjo-ferieland.no

 
 
 
 
 
 

Flere turforslag i Midt Telemark

Ønsker du mer informasjon om turmulighetene og andre aktiviteter i Midt Telemark? På Visitbø sin side finner du flere turforslag, informasjon om overnatting og både sommer- og vinteraktiviteter i regionen

Gå til Visit Bø