Om oss

Stikktittel


MENNESKENE BAK

Les Mer

Norsjø Ferieland drives av Norsjø Ferieland AS som setter sitt tydelige preg på lille vakre Akkerhaugen. Selskapet driver Norsjø Ferieland (campingresort), Norsjø Hotell, Norsjø Kabelpark og M/S Telemarken som er passasjer- og charterbåt på Telemarkskanalen.

Det er i dag to familier som eier og driver dette selskapet sammen. Familien Marita og Laila Knutshaug Veum og Familien Kaia og Vebjørn Hagen. Til daglig er det Marita Knutshaug Veum som er sjefen på Norsjø Ferieland og i hovedsak er vertinna. Vebjørn Hagen har ansvaret for noen deler av driften, men har i hovedsak sitt virke på Norsjø Hotell sammen med kona Kaia.

Heldigvis er det ikke bare Marita og Vebjørn som jobber på Norsjø Ferieland. Vi har et fantastisk team sammen med oss! Mennesker fra inn og utland, som alle har noe ved seg – de er genuint flotte og hyggelige mennesker, som jobber med oss fordi de liker å gi gjestene våre gode opplevelser. Om du har tid så anbefaler jeg deg å kikke på historiene om menneskene bak – det er «feelgood» lesing. Hver sommer er vi om lag 40 personer som jobber på Norsjø Ferieland og om lag 70 personer totalt i selskapet.

Ved ankomst på Norsjø Ferieland får du en helt spesiell følelse. Vi sier bare NORSJØ. Vi ønsker at alle skal føle seg velkommen, og det skal være hyggelig og avslappende for gjestene våre.
Vårt motto er «litt lørdag hver dag»! Har du lyst til å besøke oss? Ta kontakt på telefon 35 95 84 30, epost post@norsjo-ferieland.no eller book direkte her på siden.

KONTAKTINFORMASJON

Les Mer

PERSONVERN

Les Mer

UNDERSIDE 4

Tekst til kortet her

Les Mer

UNDERSIDE 5

Tekst til kortet her

Les Mer

Liste med ting du kan gjøre og oppleve i regionen

UNDERSIDE 6

Tekst til kortet her

Les Mer


Flere turforslag i Midt Telemark

Ønsker du mer informasjon om turmulighetene og andre aktiviteter i Midt Telemark? På Visitbø sin side finner du flere turforslag, informasjon om overnatting og både sommer- og vinteraktiviteter i regionen

Gå til Visit Bø