Restaurant Svilla 

SvillaNyt et godt måltid i flotte omgivelser på Norsjø Ferielands egen restaurant med både inne- og utendørs fasiliteter.

Restauranten ligger inntil butikken og service-anlegget med utsikt utover vannet. Trivsel er stikkordet her, med grønne plener og bugnende blomsterbed vil du føle at du sitter i en tropisk hage med lekeplassen rett ved slik at hele familien kan få det man ønsker.

Restauranten er åpen i helgene fra 10. mai frem til 20. juni. Fra 21. juni – 18. august er den åpen hver dag og deretter åpen i helgene i resten av august. Restauranten stenger 25. august. 
Kontakt for arrangementer, bordbestilling og takeaway skjer via resepsjonen på Ferieland tlf. 35 95 84 30 eller
e-post: post@norsjo-ferieland.no


Åpningstider for 2020:

Helgene 10.mai – 16.juni og 16.august – 25.august:
Fredag kl. 17 – 22 (23 baren)
Lørdag kl. 13 – 22 (23 baren)
Søndag kl. 13 -18 (12 – 19 baren) Ser an lukketiden etter trafikk på søndagene.

Periode 21.juni – 11.august:
Alle dager kl. 13 – 22 (23 baren)

Periode 12.august – 15.august 
Alle dager kl. 17 – 22


Bryllup, konfirmasjon eller 50 års lag?

Norsjø Ferieland har gjennom flere år vært et populært sted for lukkede selskaper. 
Vi legger til rette for dine ønsker. Mulighet for egen catering og disponering av kjøkken. Vi hjelper med kokk og servering om dette er ønskelig.

Restauranten kan tilby selskaps menyer tilpasset ønsker og behov. Vi tar imot større selskaper som bryllup og fødselsdager med inntil 100 gjester. Det er også muligheter for å leie kun lokalene hvor en ordner med maten selv. Dette avhenger litt av sesongen for restaurantens egne åpningstider.

Ta kontakt med oss for å få et tilbud, på telefon nr: 35 95 84 30 eller send oss en e-post på: post@norsjo-ferieland.no, så tar vi kontak.


Flere turforslag i Midt Telemark

Ønsker du mer informasjon om turmulighetene og andre aktiviteter i Midt Telemark? På Visitbø sin side finner du flere turforslag, informasjon om overnatting og både sommer- og vinteraktiviteter i regionen

Gå til Visit Bø