Restaurant Svilla

Velkommen til Restaurant Svilla


Vi er restauranten på Norsjø Ferieland og er sesongåpent gjennom sommeren. Vår kjøkkensjef styrer både kjøkkenet til Restaurant Svilla og Norsjø Hotell. Normalt er vi en populær ala Carte restaurant. Ut over dette kjører vi noen buffeter i høysesong og tar spesialbestillinger for grupper og eventer. Vi brukes masse av lokalbefolkningen fra Fruktbygda, Bø i Telemark og Notodden. Utsikten fra restauranten er vakre Norsjø, brygga og Norsjø Kabelpark. Genialt for barnefamilier siden vi har lekeplass og aktiviteter i tilknytning til restauranten.

Kontakt for arrangementer, bordbestilling og takeaway skjer via resepsjonen på Ferieland tlf. 35 95 84 30 eller
e-post: post@norsjo-ferieland.no


Åpningstider

Pga Covid-19 blir årets åpning noe forskyvet men vi satser på oppstart helgen 23. mai. Da vil vi ha helgeåpent frem til sommerferien for så å ha åpent hver dag.

Vi må komme tilbake til eksakte åpningstider og meny etterhvert. I starten vil vi kun kjøre vår gode pizzameny. Det vil også bli restriksjoner med tanke på antall sitteplasser, avstander og åpningstider. Vi legger mer informasjon etterhvert. Det skal uansett bli godt å komme i gang med litt campingliv på Akkerhaugen!

(med forbehold om at det kan bli endringer ihht. nasjonale og kommunale retningslinjer)

 
 
 
 
 
 

Flere turforslag i Midt Telemark

Ønsker du mer informasjon om turmulighetene og andre aktiviteter i Midt Telemark? På Visitbø sin side finner du flere turforslag, informasjon om overnatting og både sommer- og vinteraktiviteter i regionen

Gå til Visit Bø