Visit Bø Norsjø Kabelpark Norsjø Hotell

Stilling ledig

Norsjø bedriftene våkner snart til liv for fullt og vi trenger hjelp av en del nye sultne, arbeidsomme og entusiastiske medarbeidere. Team Norsjø skal lage  "Litt lørdag hver dag" for gjestene og hverandre. Har du lyst til å leve Norsjølivet i sommer, så send en søknad til post@norsjo-ferieland.no spørsmål kan stilles til Vebjørn tlf. 35958430. Filmen viser hva en gjest kan oppleve hos oss en dag i Juli. For at opplevelsene skal bli fantastiske må vi ha herlige mennesker på jobb. Vi driver et stort ferie- og fritidsanlegg for turister og lokalregionen med campingplass, hotell, 2 restauranter, marina, passasjerbåt som går i rute på Telemarkskanlen og en del charter og ikke minst Norges eneste fullskala Vannski- og wakeboardbane, som er så imponerende at det ble arrangert VM i 2014. Vi har stor Piratforestillingen i Juli som trekker tusenvis hvert år. Tilsammen pleier vi å være ca. 70 personer i sving hver sommer. Har du ikke vært hos oss, så må du komme, og har du lyst å bidra til at maskineriet går godt, så må du søke på jobb!

Vi søker:

Sesong- og helårsstillinger:

1 stk. Kokk 100% Helårsstilling

  • Vedkommende vil hovedsakelig være stasjonert på Norsjø Hotell gjennom året, men vil også bistå våre andre avdelinger. Sammen med kjøkkensjefen og øvrig ledelse vil vår fremtidige kokk hjelpe til med og utvikle våre smaker i en ny retning. Vi skal vise våre gjester hva som særpreger området de besøker, både helt lokalt og regionalt. Resultatene av vår felles innsats skal prege menyene både på Norsjø Ferieland, Norsjø Hotell og M/S Telemarken. Vi ser etter en faglært kokk med noen års erfaring fra storkjøkken og som har lyst til å kaste seg i gang med denne utfordringen sammen med oss. Vi vil ha en ambisiøs person som vil vokse med oppgavene og ansvaret. I vårt system vil det by seg muligheter for rette vedkommende. Vi ser det som et fortrinn at du kan norsk muntlig og skriftlig, og at du har god økonomiforståelse på kjøkkenet. Bedriften er et lag som sammen jobber for å lage litt lørdag hver dag både for gjestene og hverandre. Du må altså være opptatt av å overraske positivt og løfte laget.

2 stk. Sesongmedarbeidere 100% stilling ca. 1. mai - 1. okt.

  • Det vil være stort spenn i arbeidsoppgavene fordi stillingene vil bistå ledelsen hele sesongen med praktiske gjøremål. Det blir en del resepsjon, servering/bar, markedsarbeid, utearbeid og forefallende arbeid i alle avdelinger slik at avdelingene fungerer optimalt. På godt norsk, så trenger vi to "poteter" som trives med variert arbeid, til tider mye arbeid og lange dager med høyt tempo. Fordel med reiselivsbakgrunn og utdannelse. 

Byssepersonell båten

  • Jobber selvstendig. Må ha erfaring fra enkel matlaging og salg av mat og drikke. Fordel med maritim erfaring og godkjent Krisehåndteringskurs. Minimum 18 år. Turnus hele sesongen 15. mai - 1. okt.

Sommerjobber:

Servitører

  • Servering og bar både på hotellet og på Ferieland. Kan kombineres med resepsjon. Minimum 18 år.

Resepsjonsmedarbeidere

  • Resepsjon på hotellet og Ferieland. Må kunne norsk godt både muntlig og skriftlig. Kan kombineres med servering. Minimum 18 år.

Servicemedarbeider ute

  • Holde orden på utearealet på Ferieland. Bistå gjester med eventuelle utfordringer. Hjelpe resepsjonen med informasjonsarbeid ute og hjelpe kollegaer med praktisk arbeid. Må elske å være ute. Minimum 16 år.

Kabeloperatører Wakeboard

  • Sies å være Norges beste sommerjobb. Du vil kjøre kabelparken, bistå med alt gjestene trenger for en god kjøreopplevelse og bistå teamet slik at kabelen er trygg til enhver tid og har optimal oppetid. Nødvendig opplæring og kursing blir gitt. 

Nattevakter

  • Nattevakt på hotellet. Mye praktiske oppgaver som å stå i bar, vaske fellesarealer og klargjøring til ny dag. Jobben er i hovedsak i skoleferien, men kan utvides til en lenger sesong.
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.